Skip to main content

‘Jij Gaat Het Maken’ is de nieuwe instroomcampagne voor jongeren

‘Jij Gaat Het Maken’ is de nieuwe instroomcampagne voor jongeren
Published on:

De instroomcampagne van bouw en infra gaat met Jij Gaat Het Maken een nieuwe fase in. Dicht op de huid van de doelgroep, nieuw publiciteitsmateriaal, een nieuwe website én gedragen door zowel werkgevers- als werknemersorganisaties presenteren bouw en infra zich vanaf 7 oktober over de volle breedte aan de doelgroep jongeren.

Onze sector staat voor grote opgaven en uitdagingen: denk aan het bouwen van woningen, de verduurzamingsopgave en de energietransitie. Ondertussen houden we Nederland bereikbaar via fietspad, weg, water en spoor. Daar hebben we iedereen hard bij nodig. Daarom start op 7 oktober met een grootschalige nieuwe campagne om meer jongeren voor de bouw en infra te enthousiasmeren.

Bestaande campagne opgefrist

De afzender van de campagne: werkgevers- en werknemersorganisaties (de pariteit). Onze Manager Arbeidsvoorwaarden en Advies Erik Tierolf: “Cao-partijen zien gelukkig nut en noodzaak om te participeren in het programma instroom en behoud vakkrachten. We zijn erg blij dat nu ook de Aannemersfederatie Nederland, WoningbouwersNL, de Vereniging van Waterbouwers en FNV Bouwen & Wonen en CNV Vakmensen hierin gezamenlijk met ons optrekken”. De bestaande ‘Je gaat het maken’-campagne heeft een opfrisbeurt, een net iets andere naam (Jíj Gaat Het Maken) én een nieuwe website gekregen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!K.v.K. Eindhoven : 180.34.249
BTW-nummer : NL0098.22.641.B01

Adres


Sparrendijk 6a
5091 KE Oostelbeers

Volg ons


Contactpersoon
Daniël Louwers

© 2022 Bouwbedrijf Louwers